X

Voor welk bedrijf wilt u een recensie plaatsen

Bedrijfsnaam
Bevestig bedrijfsnaam
X

Soort recensie

Uitgebreide recensie
X
X

Beoordelingen

Beoordelingen

Toonzaak, snelle levering, scherpe prijzen en goed advies

Onderwerp van deze recensie: Depa Goes bv

10.0 - geplaatst: 22-10-2019 door: Tonnie
Algemeen - 10, Kwaliteit - 10, Prijs - 10, Communicatie - 10, Nazorg - 10

"Al 4x machines besteld, bij elke levering leuke gereedschappen er gratis bijgehad in hun GSV actie! Vanmiddag weer een mooie 24V Accu Decoupeerzaag binnen gehad👍🏻 "

Super bedrijf, alle kwaliteiten in huis, perfecte service na verkoop

Onderwerp van deze recensie: Depa Goes bv

10.0 - geplaatst: 24-10-2019 door: Nicky Verstraten
Algemeen - 10, Kwaliteit - 10, Prijs - 10, Communicatie - 10, Nazorg - 10

"Reeds meerdere machines gekocht de afgelopen jaren, nog van geen enkele aankoop spijt gehad, de laatste jaren zijn ze de interessantste vanwege hun gsv actie, mag je zo maar gereedschap etc gratis uitzoeken ."

Al meer dan 15-jaren de beste ervaringen met Depa!

Onderwerp van deze recensie: Depa Goes bv

9.6 - geplaatst: 22-10-2019 door: Jasper de Vries
Algemeen - 9, Kwaliteit - 10, Prijs - 9, Communicatie - 10, Nazorg - 10

"Sinds ik van school af ben bij verschillende bedrijven gewerkt en steeds gevraagd bij mijn baas om gereedschap te halen bij Depa, deze mensen hebben echt verstand van gereedschap en weten precies wat we nodig hebben, of het beste kunnen aanschaffen. Ze hebben alle topmerken in huis maar kijken echt naar de klant, wat die nodig heeft dat adviseren ze. Ook bij storingen wordt je snel geholpen, ze repareren alles zelf maar komen ook op de locatie het probleem oplossen....Top bedrijf met de beste service die ik ken! "

Glazen binnen deur en glas afscheiding van de patio voor bescherming van de hond.

Onderwerp van deze recensie: Glashandel Melieste

9.0 - geplaatst: 07-01-2019 door: T. Traas

Prima bedrijf

Onderwerp van deze recensie: Aazet Kozijnen – Zonwering

9.0 - geplaatst: 04-09-2018 door: MijnBouwen.nl

Algemeen

Onderwerp van deze recensie:

9.0 - geplaatst: 04-09-2018 door: MijnBouwen.nl

Reparatie openslaande tussendeuren.

Onderwerp van deze recensie: H4A Bouw BV

8.5 - geplaatst: 14-09-2018 door: info@mijnbouwen.nl
Kwaliteit - 8, Prijs - 9, Nazorg - 9, Algemeen - 8

"Kundig personeel. Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden."

Reparatie toilette

Onderwerp van deze recensie: Van Heest Techniek

8.4 - geplaatst: 17-04-2019 door: T.Traas
Algemeen - 8, Kwaliteit - 8, Prijs - 8, Communicatie - 9, Nazorg - 9

"April 2019- WC bleef lopen, later bleek er een steen in de liggen. Afspraken goed nagekomen. Monteur betrouwbaar, raad ik iedereen aan. "

Garagedak vernieuwd

Onderwerp van deze recensie: Dak en Klus totaal

8.3 - geplaatst: 14-09-2018 door: info@mijnbouwen.nl
Kwaliteit - 9, Prijs - 9, Nazorg - 7, Algemeen - 8

"Het oude dakleer met grind toplaag verwijderd en vervangen voor EPDM. Goed advies en karwei netjes uitgevoerd."

Plaatsen binnendeur

Onderwerp van deze recensie: Glashandel Melieste

8.3 - geplaatst: 14-09-2018 door: info@mijnbouwen.nl
Kwaliteit - 9, Prijs - 7, Nazorg - 9, Algemeen - 8

"Netjes en vlug geplaatst. Ophanging deur overtreft de verwachtingen."

Plaatsen van zonnepanelen.

Onderwerp van deze recensie: P.d.Visser Electrotechnisch Installatiebureau

8.3 - geplaatst: 04-10-2018 door: info@mijnbouwen.nl
Kwaliteit - 9, Prijs - 7, Nazorg - 9, Algemeen - 8

"Vooraf een duidelijke goede uitleg met kennis van zaken. Uitvoering keurig op tijd en zonder veel rotzooi. Doordat er meerdere woningen in één straat tegelijkertijd gedaan werden had ik verwacht meer met de prijs te kunnen doen. "

Top badkamer

Onderwerp van deze recensie: klusbedrijf jopse

8.0 - geplaatst: 29-10-2019 door: jurian traas
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay