X

Voor welk bedrijf wilt u een recensie plaatsen

Bedrijfsnaam
Bevestig bedrijfsnaam
X

Soort recensie

Uitgebreide recensie
X
X

Algemene voorwaarden

De voorwaarden in het algemeen

Algemene voorwaarden

Zijn de voorwaarden waarop de website: www.mijnbouwen.nl aan u beschikbaar wordt gesteld. Door toegang te verkrijgen tot deze website gaat u ermee akkoord dat u aan deze voorwaarden gebonden bent. Lees deze daarom goed door, print ze indien nodig uit en sla een exemplaar ervan op. Indien u deze voorwaarden niet accepteert, dient u het gebruik van deze website onmiddellijk te staken.

Het wijzigen van de algemene voorwaarden.
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de website, te verbeteren. Wij behouden ons daarom het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Alle wijzigingen worden van kracht zodra deze op de website geplaatst zijn, en door uw gebruik van de website vanaf dat moment wordt u geacht die wijzigingen te hebben geaccepteerd.

Omschrijving van de voorwaarden.
Wij verstrekken aan u een aantal online hulpmiddelen, inclusief maar niet beperkt tot zoekfunctionaliteiten met gebruikmaking van categorie├źn van bedrijven, content, reviews van klanten, particulieren en producten die het u mogelijk maken om diensten te vergelijken die worden aangeboden op de websites door derden.

Zoekresultaten
De resultaten van zoekopdrachten van gebruikers met betrekking tot alle op het internet beschikbare aanbiedingen, en zijn afgeleid van door ons gecompileerde gegevens afkomstig van de daarop vermelde bedrijven. De vaste volgorde van presentatie van aanbiedingen kan afhangen van verschillende factoren, al naar gelang het soort uitgevoerde zoekopdracht.
De gegevens worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden maar zijn afhankelijk van diverse invloeden voor verversing.

Afspraken
De site is alleen bedoeld om klant en bedrijf tot elkaar te brengen. Verdere afspraken tussen beide partijen gaan buitenom de website “MijnBouwen.nl”. Wanneer u gebruik maakt van aangeboden diensten, en in het bijzonder wanneer u diens website bezoekt via een link van de Website om een bepaalde dienst van hem af te nemen, bent u gebonden aan de gebruiksvoorwaarden van die Verkoper.
Wij treden niet op als agent tussen klant en bedrijf Wij zullen geen partij zijn bij enige transactie of contract met een bedrijf dat u zult aangaan voor de aankoop van opgenomen diensten. U gaat ermee akkoord dat u rechtstreeks contact zult onderhouden met het bedrijf waar u de klus mee heeft afgesproken.

Adverteerders
Wij kunnen u ook introduceren bij bepaalde partners en de diensten die zij aanbieden, met name in de vorm van geïntegreerde diensten (bijv. gerubriceerde advertenties). Wij kunnen ook promotie-links op de website plaatsen; deze staan ook wel bekend als gesponsorde links, reclameboodschappen of promotie-aanbiedingen, tot het bekijken waarvan u kunt worden aangespoord wanneer u de Website gebruikt.

Reviews van gebruikers
Wij maken het u mogelijk om reviews te lezen en uw eigen reviews te schrijven over de op de Website opgenomen bedrijven. Deze reviews mogen vrij geschreven worden. Gaat het over zaken waar een gerecenseerd bedrijf nadelen van ondervind dan kan het bedrijf anomiem van Gebruikers zijn gebonden aan speciale voorwaarden (zie Merchant Reviews).

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay